Onno Innemee – En Nou?

Onno Innemee – En Nou?

22 januari 2005, Muzenhof, Leiderdorp

De eerste keer dat ik Onno zag was in het programma Doodgewoon als de helft van het duo Basterd. En ik moet eerlijk zeggen ik wist niet wat me toen overkwam. Gierend van het lachen rolde ik van mijn stoel en er zijn nog steeds momenten dat ik terugdenk aan de meesterlijke opening van dat programma en de legendarische goochelaars act. En sinds dat moment heb ik geprobeerd om iedere voorstelling van Onno te gaan zien! En dat is bijna altijd gelukt. En nou? Ja, nou weer!

En ik heb wederom genoten. Onno heeft een hele mooie mix tussen zowel de types die hij speelt, wat toch een krachtig punt hem blijft en een genot om naar te kijken, en ‘zijn’ verhaal als cabaretier naar de zaal. Via herkenbare visuele elementen navigeert hij het publiek van verhaal naar verhaal, waarin de brillen de ondersteuning zijn om de types boven het verhaal uit te trekken. Mooi is het ook dat hij reflecteert naar zichzelf in de show.

Op een of andere manier slaagt hij er altijd in om iedere show weer een stap in een andere (en bijna altijd de goede) richting te zetten waardoor je een groei meemaakt waardoor de programma’s steeds volwassener aan gaan voelen door het verloop van de tijd heen. Een prettige lijn die in “En Nou?” zeker terug komt…

Goede voorstelling, kijk even op www.onnoinnemee.nl waarneer je hem gaat zien!

Vergelijkbare meningen
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Gezien: 11 januari 2024 – Castellum, Alphen Last minute kreeg ik de kans om naar de voorstelling van “Meesterverteller Diederik...
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Gezien: 11 januari, Schouwburg Agnietenhof, Tiel Lebbis staat weer op de planken. Eigenlijk kan ik dan wel stoppen met schrijven,...
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Gezien: 29 november, C.C. Cascade, Hendrik Ido Ambacht Voor de liefhebbers van Drs. P ligt er een bijzondere avond in...