Roast Arie Boomsma – Toomler

Op 25 oktober werd in Toomler Arie Boomsma geroosterd door de comedians van Comedytrain als een soort van pilot voor TV. Iets waar ik natuurlijk bij moest zijn! En ik niet alleen! Want in een vol Toomler mochten 12 comedians (oorspronkelijk, maar volgens mij zijn er zo’n 15 geweest) Arie Boomsma tot aan zijn schoenveters affikken. Maar niet alleen hem, maar ook, zoals bij een Roast gebruikelijk is, hun collega’s! Voornamelijk master of ceremony (MC) Thomas Acda moest het menigmaal ontgelden! Maar hij is in mijn achting enorm gestegen door iedere aanval op een geniale wijze te pareren!

Het gaat te ver om ieder te benoemen die er die avond stond, maar voornamelijk Henry van Loon, Thomas Acda, Lebbis en de ongeevenaarde Nico van der Knaap hebben mij laten bulderen van het lachen! En dat was door een goede balans van aandacht voor de Roastee (Boomsma) en collega’s, door goede voorbereiding en vreselijk goede grappen!

Okee… de roast was lang (bijna 2 uur volgens mij), maar het was de moeite waard!

(via Zwartekat.nl forum)

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_567044a29b6b9_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”1″ default_search=”Toomler” name=”Toomler” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vergelijkbare meningen
Reginald D Hunter
Reginald D Hunter
Gezien: 10 november, Toomler, Amsterdam Reginald D Hunter is een inmiddels een gevestigde naam in de comedyscene in Engeland en...
Arie & Silvester – Wie?!
Arie & Silvester – Wie?!
Gezien: 18 november, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Tien jaar na hun vorige voorstelling zijn Arie & Silvester terug op de...
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Gezien: 29 maart 2018, Alphen aan de Rijn Een bekende verschijning op de Nederlandse podia is terug. Eric van Sauers,...