Dames voor na Vieren – Koude Kermis

Dames voor na Vieren – Koude Kermis

Vanavond in de Stadsschouwburg van het altijd autovriendelijke Utrecht mogen genieten van de huidige voorstelling van de Dames voor na Vieren – Koude Kermis. Een waarlijk mooie voorstelling waarin de Dames weer eens laten zien waarom we zo blij moeten zijn dat ze in de theaters staan. Ik ga het een beetje oppervlakkig houden omdat ik vind dat iedereen er nog naar toe moet!

Een mooi concept van een Kermis/Circus wat een legio aan mogelijkheden bied voor aparte scene’s maar toch nog steeds een mooie rode draad. Daarnaast zijn ze zowel muzikaal en mimisch erg sterk wat een mooie afwisseling gedurende de show geeft. Op een gegeven moment (bij de opera scene) kreeg ik een Rowan Atkinson gevoel… zo’n sterke scene, met zo weinig attributen, maar en een goede gedachte en een goede uitvoering en fantastische mimiek… heerlijk!

Dus ga zeker zien…

(via het Zwartekat.nl forum)

Vergelijkbare meningen
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Gezien: 11 januari 2024 – Castellum, Alphen Last minute kreeg ik de kans om naar de voorstelling van “Meesterverteller Diederik...
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Gezien: 11 januari, Schouwburg Agnietenhof, Tiel Lebbis staat weer op de planken. Eigenlijk kan ik dan wel stoppen met schrijven,...
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Gezien: 29 november, C.C. Cascade, Hendrik Ido Ambacht Voor de liefhebbers van Drs. P ligt er een bijzondere avond in...