Jack Dee

Jack Dee

Gezien: Meervaart – 14-10-2014

In dezelfde week dat Jimmy Carr speelt in een tweemaal uitverkochte RAI speelt Jack Dee in een een halfvolle Meervaart. De stijlen verschillen als dag en nacht, daar waar Jimmy Carr het vrolijke one-liner kanon is zonder inhoud maar met confetti is Jack Dee de norsige man, met verhalen die overal heen slingeren en een stevige mening. Het is ergens wel te begrijpen dat de lichtere kost beter bezocht wordt, maar het is niet verdient, want de voorstelling van Dee was een verademing. Van een licht sacherijnige norsige man die het podium op komt gewandeld, zijn blik laat glijden over de halfvolle zaal tot een man die na afloop dankbaar zijn welverdiende applaus in ontvangst komt nemen. Het was van kop tot staart een waar genoegen. Mooie inzichten, fantastische vertellingen over kleine zaken zoals een lichtschakelaar in de garage tot uitgesponnen verhalen over alles en nog wat. En al die tijd slechts een man, een microfoon en wat te drinken… niets meer en zeker niets minder. Wat een fijne voorstelling.

Vergelijkbare meningen
Reginald D Hunter
Reginald D Hunter
Gezien: 10 november, Toomler, Amsterdam Reginald D Hunter is een inmiddels een gevestigde naam in de comedyscene in Engeland en...
Arie & Silvester – Wie?!
Arie & Silvester – Wie?!
Gezien: 18 november, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Tien jaar na hun vorige voorstelling zijn Arie & Silvester terug op de...
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Gezien: 29 maart 2018, Alphen aan de Rijn Een bekende verschijning op de Nederlandse podia is terug. Eric van Sauers,...