Jimmy Carr

Jimmy Carr

Gezien: Rai – 19-10-2014

Jimmy Carr is een bekende Engelse comedian. Hij is het standaardvoorbeeld van een stick comedian, een comedian die bijna alleen maar one-liners maakt. Er zijn een aantal comedians in de wereld die dat doen, maar zelden succesvol, juist ook omdat het heel snel als makkelijke grappen worden gezien en snel kan vervelen. Dus toen ik voor de eerste keer een dvd van Jimmy Carr in handen kreeg heb ik met enige verbazing zitten kijken met de vraag, trek ik dat wel 90 minuten. En ja, dat is geen probleem! Want hoewel de hoeveelheid oneliners die op je afgevuurd groot is weet hij toch met een 3-4 tal intermezzo’s het publiek voldoende ademruimte te geven om je niet overdonderd te laten voelen. En hoewel de grappen individueel niet allemaal even geslaagd zijn is de misser snel weer vergeten omdat hij gevolgd wordt door 5-10 sterke grappen. Het is een bijzondere stijl en het is bijzonder om te zien dat hij het kan laten werken. Ook door zijn bijzondere uitstraling, waardoor hij ook in Engeland verschillende TV programma’s presenteerde! En toen hij dan ook in Nederland kwam was de eerste voorstelling in no-time uitverkocht. Want ook in Nederland kent men hem…

Vergelijkbare meningen
Reginald D Hunter
Reginald D Hunter
Gezien: 10 november, Toomler, Amsterdam Reginald D Hunter is een inmiddels een gevestigde naam in de comedyscene in Engeland en...
Arie & Silvester – Wie?!
Arie & Silvester – Wie?!
Gezien: 18 november, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Tien jaar na hun vorige voorstelling zijn Arie & Silvester terug op de...
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Gezien: 29 maart 2018, Alphen aan de Rijn Een bekende verschijning op de Nederlandse podia is terug. Eric van Sauers,...