Henry van Loon – Sluimer

Henry van Loon – Sluimer

Gezien: Voorburg – 7-3-2015

Henry van Loon is één van de beloftes die uit Comedytrian in gekomen de laatste jaren. Een bijzondere man/jongen, slungelig en met een fascinerende motoriek. Een onvoorspelbaar projectiel dat enerzijds op een avond de tent kan laten dampen en het dak er volkomen af kan spelen, maar anderzijds diezelfde avond nog een zaal helemaal stuk en stil kan spelen. En dan nog steeds in staat is om het helemaal weer op te bouwen.

Van Loon is ook in staat om je echt mee te nemen in zijn verhalen. Hij verteld over zijn slapeloze nachten en alles wat hem bezig houdt wat de slaap wakker houdt. Zijn omgeving let alleen maar op de vorm, maar hij zoekt de inhoud. Een mooie metafoor om zijn verhaal te vertellen die slapeloze nachten. Het geeft hem de ruimte om echt iets te creëren en zijn voorstelling raakt de luisteraar dan ook echt. Een hele mooie voorstelling om te zien…

Vergelijkbare meningen
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Gezien: 11 januari 2024 – Castellum, Alphen Last minute kreeg ik de kans om naar de voorstelling van “Meesterverteller Diederik...
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Gezien: 11 januari, Schouwburg Agnietenhof, Tiel Lebbis staat weer op de planken. Eigenlijk kan ik dan wel stoppen met schrijven,...
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Gezien: 29 november, C.C. Cascade, Hendrik Ido Ambacht Voor de liefhebbers van Drs. P ligt er een bijzondere avond in...