Kirsten van Teijn – Heilloos

Kirsten van Teijn – Heilloos

Gezien: Hoofddorp – 9-4-2015

Het licht gaat aan en we zien op het podium een kakofonie van Mariabeelden en Marieverwijzingen. Deze oud-studente aan de Koningstheateracademie winnaar van het Studenten Cabaret Festival weet op het moment dat de lichten aan gaan de aandacht te pakken. Een voorstelling over haar angsten en pijnen, maar met lagen. Ze weet een mooie voorstelling te maken die gebalanceerd in elkaar zit over haar afkomst, maar ook over dromen en verwachtingen. Die meer is dan haar eigen zichtlijnen en daarmee interessant en leuk blijft om naar te kijken. Ze is expressief, heeft een krachtige stem en weet je regelmatig prettig op het verkeerde been te zetten. Ze heeft iets ontwapenends in haar doen en laten, maar je merkt ook dat hier iemand staat die de techniek in de vingers heeft. Een mooie voorstelling die veel beloofd voor de toekomst.

Heilloos is ook de titel van een CD die ze heeft gemaakt waarin liederen uit de voorstelling terugkomen, waarin ook blijkt dat ze echt een fantastische stem heeft. Iets waar je als luisteraar van geniet, maar in een live setting je echt even ondersteboven kan blazen.

Vergelijkbare meningen
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Gezien: 11 januari 2024 – Castellum, Alphen Last minute kreeg ik de kans om naar de voorstelling van “Meesterverteller Diederik...
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Gezien: 11 januari, Schouwburg Agnietenhof, Tiel Lebbis staat weer op de planken. Eigenlijk kan ik dan wel stoppen met schrijven,...
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Gezien: 29 november, C.C. Cascade, Hendrik Ido Ambacht Voor de liefhebbers van Drs. P ligt er een bijzondere avond in...