Umbilical Brothers – Kidshow

Umbilical Brothers – Kidshow

Gezien: De Meerse – 11-11-2015

De Umbilical Brothers zijn twee mannen uit Australie die bekend zijn door comedy door geluidseffecten, mimiek en houding. De hoeveelheid tekst in de sketches die ze spelen is beperkt en slechts ondersteunend aan het aangeven van de context van of introductie op de sketch. Daar waar voor menig cabaretier de expressie een sterkt wapen is, is dat bij de Umbilical Brothers hun belangrijkste wapen samen met een microfoon ter versterking van de beatbox achtige geluidseffecten. Al met al een, meestal geweldadig, spectakel om naar te kijken en luisteren.

En nu staan ze in het theater met een Kidshow, not suitable for children! En dat is het ook… de metafoor van een kindervoorstelling die ze in het theater spelen voor een volwassenpubliek is een heerlijk vertrekpunt van verwarringen en conflicten. En biedt hen de mogelijkheid om volop gebruik te maken van alle trukken die ze beheersen…

Verwacht geen inhoudelijke uitdaging, maar zit lekker en laat het over je heen komen. Een lekker avondje makkelijk genieten.

 

Vergelijkbare meningen
Owen Schumacher, Hanneke Drenth en Beau Schneider – Laten we eerlijk zijn
Owen Schumacher, Hanneke Drenth en Beau Schneider – Laten we eerlijk zijn
Gezien: 7 februari 2019, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Wat een heerlijke voorstelling is “Laten we eerlijk zijn”! Een cabareteske toneelvoorstelling...
Piepschuim – Grote Woorden
Piepschuim – Grote Woorden
Gezien: 18 januari, Hal 60, Roelofarendsveen Wat is nog de waarheid? Wat kan je nog geloven? Ook al is de...
Rock4 – Abbey Road
Rock4 – Abbey Road
Gezien: 20 september, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Rock4 voor is een graag geziene gast in de theaters van Nederland. En...