Alex Ploeg

Alex Ploeg

Gezien: 20 september, Cascade, Henrik Ido Ambacht

Vanavond bij een theaterproeverij geweest, dat was leuk om bij te zijn. Toch stak er vanavond één iemand met kop en schouders boven de rest uit: Alex Ploeg. Hij is een lid van Comedytrain en won in 2016 de publieksprijs van Cameretten. En sinds dat moment toert hij door het land onderweg naar zijn eigen avondvullende voorstelling. Maar voor nu doet hij een verdomt sterkt half uur! En dat is wel mooi om te zien.

Het mooie aan de voorstelling van Alex is dat je in een tijdframe van 30 minuten een volledig arsenaal aan materiaal te zien krijgt. Van een hartverscheurend en bijzonder liefdeslied, tot ongemakkelijke stiltes. Maar het zoals het een winnende verhalenverteller behoord weet hij je op het juiste moment naar voren te laten leunen om meer te horen. Meer kan en wil ik er nog niet over vertellen, want het is nog steeds in de try-out fase en dat mag je eigenlijk niet bespreken.

Vergelijkbare meningen
Reginald D Hunter
Reginald D Hunter
Gezien: 10 november, Toomler, Amsterdam Reginald D Hunter is een inmiddels een gevestigde naam in de comedyscene in Engeland en...
Arie & Silvester – Wie?!
Arie & Silvester – Wie?!
Gezien: 18 november, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Tien jaar na hun vorige voorstelling zijn Arie & Silvester terug op de...
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Gezien: 29 maart 2018, Alphen aan de Rijn Een bekende verschijning op de Nederlandse podia is terug. Eric van Sauers,...