Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen, John Schleipen – Talk

Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen, John Schleipen – Talk

Gezien: 27 september, Theater De Willem, Papendrecht

Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen zijn reeds een gevestigd duo in de theaters van Nederland, maar dit seizoen zijn ze versterkt met John Schleipen. John heeft in het verleden in de groep Crème Fraîche gespeeld. Daarna is hij solo gegaan en heeft ook aantal cabaretiers op de Nederlandse planken geholpen bij hun programma’s over het voetlicht te krijgen.

En daarin voelde ik ook wel dat zijn stempel op de voorstelling Talk te zien was. In de voorstelling kijken we naar een aantal TED talks over belangrijke onderwerpen. En de sprekers zijn natuurlijk bekend, maar het verhaal wat zij vertellen en de volgorde daarin ontwikkelt zich op een leuke en bijzondere manier. En vertellen, dat kunnen ze natuurlijk. Het is ook een avondje genieten van de mooie verhalen, verzen, gedichten en beelden. En drie mannen de er onderling niet uit lijken te komen, wat op zich al een genot is om naar te kijken. Vakmannen aan het werk.

Vergelijkbare meningen
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61
Gezien: 11 januari 2024 – Castellum, Alphen Last minute kreeg ik de kans om naar de voorstelling van “Meesterverteller Diederik...
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Lebbis – De Ervaring (De Bovengrens II)
Gezien: 11 januari, Schouwburg Agnietenhof, Tiel Lebbis staat weer op de planken. Eigenlijk kan ik dan wel stoppen met schrijven,...
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P
Gezien: 29 november, C.C. Cascade, Hendrik Ido Ambacht Voor de liefhebbers van Drs. P ligt er een bijzondere avond in...