Reginald D Hunter

Reginald D Hunter

Gezien: 10 november, Toomler, Amsterdam

Reginald D Hunter is een inmiddels een gevestigde naam in de comedyscene in Engeland en daarbuiten. Een grote man, diepe stem die ook de moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaat. En met een bijzondere manier van vertellen de aandacht weet te grijpen en op je stoel naar voren laat leunen om te kijken waar het verhaal heen gaat. Dat is het bijzondere aan Hunter.

Deze avond in Toomler is het niet anders. Of eindelijk toch wel. Hij verteld aan het begin al dat hij een drukke week achter de rug heeft. Hij heeft gereisd door Engeland heen en avond na avond een voorstelling gegeven op een andere plek. Hij is moe, hij is op. En toch staat hij hier op het podium. En die ingrediënten leveren een bijzondere avond op. Misschien niet de strakste set die hij ooit gedaan heeft, je ziet hem ook twijfelen of keuzes maken tijdens zijn voorstelling en dat is voor de liefhebber het mooiste om te zien. Het talent dat werkt om iets bijzonders neer te zetten. Dat zorgde voor een mooie en bijzondere avond in Toomler.

Vergelijkbare meningen
Arie & Silvester – Wie?!
Arie & Silvester – Wie?!
Gezien: 18 november, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Tien jaar na hun vorige voorstelling zijn Arie & Silvester terug op de...
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Eric van Sauers – De lief en leed tour
Gezien: 29 maart 2018, Alphen aan de Rijn Een bekende verschijning op de Nederlandse podia is terug. Eric van Sauers,...
René van Meurs – Ik beloof niets
René van Meurs – Ik beloof niets
Gezien: 17 februari 2018, Veur Theater, Leidschendam Ach vroeger, toen René van Meurs als een schichtig jongetje Toomler binnen kwam...