Cabaret

Yora Rienstra – Eerlijk gezegd

Yora Rienstra – Eerlijk gezegdGezien: 19 januari, Castellum, Alphen a/d Rijn De voorstelling “Eerlijk gezegd” van Yora Rienstra is een mooie verhalende voorstelling over dingen aangaan waar je mogelijk bang voor bent. Maar ook over het omgaan met angsten die je leven onomkeerbaar kunnen beïnvloeden. Een vertelling mooi mooie liederen om op de juiste momenten te verdiepen! Een voorstelling... Read More »

Peter Heerschop – Minister van Enthousiasme

Peter Heerschop – Minister van EnthousiasmeGezien: 11 januari, De Meerse, Hoofddorp De Minister van Enthousiasme komt naar u toe dit seizoen, zelfbenoemd door Peter Heerschop meet hij zich met de grote inspirerende namen in het verleden en zet hij zich tot doel om een ieder te vermaken. Peter Heerschop is één van de leden van Niet Uit Het Raam en... Read More »

Arie & Silvester – Wie?!

Arie & Silvester – Wie?!Gezien: 18 november, Westlandtheater De Naald, Naaldwijk Tien jaar na hun vorige voorstelling zijn Arie & Silvester terug op de planken met hun voorstelling “Wie?!”. Aangekondigd als een “Best of… ” voorstelling maakt het zijn naam zeker waar. Terugkijkend op hun carrière tot de laaste show kijken ze naar de leuke onderdelen van hun voorstellingen... Read More »

Lebbis – De bovengrens

Lebbis – De bovengrensGezien: 26 mei, Heerhugowaard Met De Bovengrens laat Lebbis weer eens zien hoe getalenteerd deze man is. Het is een lofzang aan het leven, zou je bijna denken, maar het neemt je ook mee langs de randen van onze huidige wereld. Lebbis is in staat om in een korte stappen grote complexe onderwerpen te fileren... Read More »

Eric van Sauers – De lief en leed tour

Eric van Sauers – De lief en leed tourGezien: 29 maart 2018, Alphen aan de Rijn Een bekende verschijning op de Nederlandse podia is terug. Eric van Sauers, een tijdje weg, is terug in “De Lief en Leed Tour” in een setting die meer aan standup comedy doet denken dan aan cabaret. Een podium waarin de microfoonstandaard en microfoon centraal lijken te staan... Read More »

René van Meurs – Ik beloof niets

René van Meurs – Ik beloof nietsGezien: 17 februari 2018, Veur Theater, Leidschendam Ach vroeger, toen René van Meurs als een schichtig jongetje Toomler binnen kwam lopen. Om vervolgens als dat fijne, ontwapende en lieve grappenmakertje op het podium te staan met lieve, onschuldige grapjes waar af en toe een beetje venijn in zat. Ach… vroeger! Die tijd is met “Ik... Read More »

Cameretten – Finaletournee 2017-2018

Cameretten – Finaletournee 2017-2018Gezien: 20 januari 2018, Evertshuis, Bodegraven Cameretten is één van de grote drie/vier cabaretfestivals. Nederland heeft een vreselijk rijke traditie als het gaat om cabaret en sinds de jaren 90 ook standup comedy. Maar voor jong talent is het een grote uitdaging om boven het maaiveld van de vele die een droom zien op het... Read More »

Kees van Amstel – De man die ik niet wilde worden

Kees van Amstel – De man die ik niet wilde wordenGezien: 6 oktober, Het Onderdak, Sassenheim Wat een fijne voorstelling! Ik ken Kees van Amstel van toen hij net was aangenomen in Toomler en in die tussentijd is hij zo enorm gegroeid. Kijk, het heeft een reden dat Kees daar is aangekomen en niet alleen om zijn enorme standup comedy kennis. Maar Kees is een... Read More »

Kirsten van Teijn – Zalf

Kirsten van Teijn – ZalfGezien: 17 maart 2017 – Cascade, Hendrik Ido Ambacht Kirsten van Teijn is afkomstig van de Koningstheateracademie in Den Bosch. Een hele goede springplank voor veel nieuwe namen uit het circuit. En hierbij is Kirsten ook geen uitzondering. Want met haar voorstelling Zalf weet ze zichzelf wederom op de kaart te zetten als een bijzondere... Read More »

Kiki Schippers – Wie Kijkt?!

Kiki Schippers – Wie Kijkt?!Gezien: 2 december 2016, Amstelveen Kiki Schippers is de ontwapenende, lachende, wat onhandige, dame die slimme liedjes zingt in een breekbaar persoonlijk verhaal waarin zeker gelachen wordt. Of zoals ze zelf het programma heeft genoemd: Wie Kijkt! Ze is een oud studente van Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en won in 2014 zowel de Publieksprijs én de... Read More »

Volgende pagina »
Laat zien
Verberg