Wat ik vind van kippen & bijen

Nieuwe kraaikopjes

Het kon niet uitblijven, maar we zijn zo gecharmeerd in de tuin en het leven dat ze meebrengen dat we toch weer een mooie toom van 8 kippen wilde. Zoals ik eerder al zei, in 99% van de tijd is het heerlijk om kippen te hebben en misschien lijkt het wel een zwaar leven omdat ik vaak iets schrijf als het niet goed gaat, maar dat valt dus alles mee. En in dit geval hebben we er drie mooie dames bij gehaald. Een koekoek kleurige, die we Little Bo Peep hebben genoemd en twee blauw zwart gezoomde dames met de namen Queenie en Tina! Dus hopelijk gaan we weer vele jaren mogen genieten van deze fijne dames. Maar vooraleerst zijn de dames nu net bijgeplaatst in het nachthok met de andere kippen. Dus het gaat nu even een spannend nachtje voor hen worden en dan morgen kunnen ze elkaar voor het eerst zien. Maar dan hebben ze wel allemaal hetzelfde luchtje van een nachtje bij elkaar slapen. Het mag nu wel donker worden, sprak de licht nerveuze kippen Papa šŸ˜€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.